E-mail marketing nieuwsbrieven Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

Logo Chateau hotelsIn samenwerking met Mister Mail hebben de e-mail marketing nieuwsbrieven van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants een nieuw uiterlijk gekregen. Er moest een nieuw uiterlijk komen die alle huizen van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants past, maar toch voldoende ruimte laat voor de eigen identiteit. Een andere eis was dat de e-nieuwsbrieven makkelijk te creëren en te beheren zijn. Het systeem van Mister Mail maakt het mogelijk om vanuit één module alle e-nieuwsbrieven te maken in verschillende lay-out, alle abonnees te beheren en de statistieken van de mailing te bekijken.

Nieuwsbrieven mobiel geschikt
Daarnaast zijn de e-mail marketing nieuwsbrieven geschikt om op ieder type device gelezen te worden, dus zowel smartphone, tablet als pc. Maud de Graaff, Marketing & PR specialist ChâteauHotels: “Steeds meer mensen hebben een smartphone en lezen daarop hun e-mail. In feite begint daar al de gastvrijheid, het is immers niet fijn om een nieuwsbrief gemaakt voor pc te lezen op een smartphone. Mister Mail heeft dit mogelijk gemaakt, zonder afbreuk te doen aan het design”.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de diverse e-nieuwsbrieven via www.chateauhotels.nl

Algemene informatie over e-mail marketing nieuwsbrieven op smartphone en tablet

smartphonesMeten is weten, zeker ook voor mobiel! Wie leest uw nieuwsbrief op welk kleiner beeldscherm? Vanaf nu hoeft u niet meer te raden of uw klanten of abonnees uw nieuwsbrief mobiel uitlezen. Wij meten dit namelijk exact voor u:

Hoe vaak wordt uw nieuwsbrief op een tablet of smartphone gelezen?
Op welk mobiel wordt uw nieuwsbrief gelezen?
Wanneer wordt uw nieuwsbrief op een mobiel gelezen?
Wordt er ook doorgeklikt als men een mobiel gebruikt?

Zien is geloven: kijkt u zelf hoe het werkt.
Wij hebben voor u een demonstratie e-mail samengesteld die zichzelf aanpast aan het apparaat waarop hij wordt getoond. Hier kunt u een verzending van onze demo e-mail aanvragen. De e-mail wordt meteen verzonden. Laat de e-mail eens in uw smartphone lopen en vervolgens in uw desktop, tablet of laptop, en ontdek zelf op welke wijze de e-mail zich aan het ontvangstapparaat heeft aangepast.