Maatwerk

[fvplayer src=”https://stream.rtvmaastricht.nl/mm/maatwerk.mp4/playlist.m3u8″ width=”940″ height=”530″ align=”left” autoplay=”true” controlbar=”no” embed=”false” speed=”no” playlist_advance=”false” share=”no”]

Heeft u een complex e-mailmarketing probleem op te lossen waar standaard apps ontoereikend voor zijn? Dan bent u bij Mister Mail aan het juiste adres. Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen die volledig aan uw eisen en wensen voldoen. Wij kunnen elke technische uitdaging aan!

e-mail maatwerkMAATWERK SYNCHRONISATIE

Een klant had de wens om dagelijks specifieke, gepersonaliseerde informatie-berichten te verzenden naar een telkens variërende groep verzekerden. Mister Mail realiseerde een toepassing waarbij dagelijks via een beveiligde verbinding bestanden met verzekerden informatie wordt gedownload, waarna automatische synchronisatie plaatsvindt met de e-mailadres database. Hierna is bekend welke persoon welk informatie-bericht dient te ontvangen via automatische verzending.

PROFILERING

Door nieuwe wetgeving worden aan financiele instellingen hogere eisen gesteld inzake het informeren van hun klanten. Mister Mail werd gevraagd om mee te kijken naar mogelijkheden om de externe communicatie verdergaand te segmenteren zodat elke klant alleen die informatie ontvangt die voor haar of hem daadwerkelijk relevant is op basis van het profiel.

AUTOMATISCHE NIEUWSBRIEF VANUIT WEBSITE CONTENT

Voor een van haar beleggingsproducten verzendt een bank wekelijks een nieuwsbrief met analyses, koerswaarden en beleggingstips. Mister Mail regelde dat deze nieuwsbrief volautomatisch wordt gevuld vanuit actuele content op de website van de bank. Elke maandag wordt automatisch een nieuwsbrief concept ter inzage aangeboden aan de betrokken medewerkers. Deze hebben de mogelijkheid om de nieuwsbrief content nog handmatig aan te passen. Na goedkeuring wordt de nieuwsbrief automatisch op een vast tijdstip verzonden. Daarnaast wordt er een technologie toegepast die ervoor zorgt dat nieuwsbrieven die in het verleden verzonden zijn, op het moment van openen toch de meest actuele koersen laten zien.

E-MAIL NAAR POSTCODE

Een middelgrote gemeente had de behoefte om inwoners binnen een bepaalde woonwijk, buurt, straat of postcode gebied specifiek te informeren over bijvoorbeeld openbare werkzaamheden. Mister Mail verzorgt de app Mail2Postcode waarmee een e-mailbericht wordt verzonden naar ontvangers binnen een bepaald geografisch gebied in de gemeente d.m.v. postcode of Google Maps selecties.