Over ons

Mister Mail ISO 27001

Mister Mail BV is een full service email database marketing dienstverlener voor groot- en middenbedrijf. Natuurlijk leveren wij standaard oplossingen, maar maatwerk is ons specialisme. Zeker dáár waar standaard services ontoereikend zijn draagt maatwerk bij aan het behalen van onze klant zijn doelen.

Gestart in 1998 als uitgever en distributeur van electronic magazines, uitgegroeid tot een professionele aanbieder van email database marketing diensten. Lang voordat de privacywetgeving Europese wetgeving werd kozen wij voor internationale ISO certificering van onze diensten waarbij informatiebeveiliging centraal staat. De jaarlijkse onafhankelijke audit garandeert onze klanten dat onze processen en systemen onder de loep worden genomen en meer dan voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan de Informatie Beveiliging Management Systeem norm: ISO/IEC 27001:2013.

Ons trackrecord van meer dan 20 jaar levert een indrukwekkende lijst op van klanten en branches waarvoor wij jarenlang werken of gewerkt hebben, zoals Albert Heijn, Etos, Gall&Gall, ING, ABN-AMRO, Royal Bank of Scotland, Goldman Sachs, Sunweb, Tesco, WH Smith, Gamma, Nikon, Shell, Provincie Limburg, gemeenten Roermond en Sittard-Geleen.