Karnevalswierts kiest voor e-mail marketing diensten van Mister Mail

Europa’s grootste carnavalswarenhuis Karnevalswierts kiest voor het mede opzetten en het uitvoeren van haar e-mail marketing activiteiten voor Mister Mail. Voor het maken van nieuwsbrieven en versturen van de nieuwsbrieven heeft Mister Mail een op maat gemaakte applicatie gemaakt.

Karnevalswierts winkelVanuit een magazijncomplex van 11.000 m2 bedient Karnevalswierts steeds meer landen met niet alleen carnavalskleding maar ook feestkleding, Kerst- en Sinterklaas pakken, Oktoberfeest kleding en meer. Naast de webshop heeft Karnevalswierts grote winkels in Keulen, Wursselen en Heerlen. Kijk hier voor de feestkleding thema’s.

Reputatie e-mail marketing diensten Mister Mail

De keuze voor Mister Mail is onder andere voortgekomen uit de goede reputatie die Mister Mail heeft bij de Internet Service Providers, zowel bij de nationale als bij de internationale Internet Service Providers zoals Ziggo, KPN, Google (Gmail), Microsoft (Hotmail) en AOL zorgen voor een snelle en optimale aflevering van e-mailberichten. Om deze hoge rapportcijfers te behalen wordt allereerst de database (e-mailadressen, n.a.w. gegevens, klantnummer, voorkeuren etc) in een perfecte conditie gebracht. Dat doen we door de adressen te ontdubbelen, automatisch verwerking van aan- en afmelders en het traceren van niet-bereikbare adressen (bounces). Hierdoor kunnen wij voor onze klanten afleverpercentages tot bijna 99% behalen. En dat bij meer dan 6 miljoen berichten per maand.