Vacature Sales Medewerker (24-32 uur)

Mister Mail biedt full service dienstverlening op het gebied van e-mail marketing. Wij ondersteunen bedrijven en organisaties bij het optimaliseren van hun klantcontacten via e-mail. Onze klanten variëren van beursgenoteerde bedrijven tot MKB bedrijven. Wij hebben kantoren in Maastricht en Gulpen. De sales medewerker werkt vanuit ons kantoor in Maastricht (Geusseltstadion). Thuiswerken behoort op termijn tot de mogelijkheden.

De vacature

Ter aanvulling van ons team en het vergroten van onze commerciële kracht zijn wij op korte termijn op zoek naar een parttime sales medewerker. Wij zijn op zoek naar iemand die zelfstandig sales trajecten kan opzetten en uitvoeren. In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken met nieuwe opdrachtgevers. Op (korte) termijn voer je zelfstandig verkoopgesprekken en ben je daarnaast in staat offertes te maken en offerte trajecten te begeleiden.

Werkzaamheden
Je voert alle werkzaamheden uit die behoren tot een functie die als doel heeft het werven van nieuwe klanten, zoals:

  • Het werven van nieuwe opdrachtgevers. Telemarketing zal een onderdeel van je functie zijn. Je  maakt afspraken met potentiële klanten en bent in staat die klanten zelf te bezoeken.
  • Naast het generen van leads ben je in een later stadium betrokken bij het vervolg traject. Na een  inwerkperiode ben je in staat zelfstandig offertes te maken en deze op te volgen.
  • Je bouwt, beheert en benut een netwerk van potentiële klanten waar je contact mee onderhoudt.

Profiel
Je bent commercieel, ziet kansen en weet deze volledig te benutten.
Je hebt een goed gevoel bij het dienstenpakket van Mister Mail en zoekt daar de juiste klanten bij.
Je hebt ervaring in sales / telemarketing en haalt voldoening uit het behalen van (commerciële) resultaten.
Ervaring in een call center omgeving is een pre, maar geen must.
Affiniteit met internet (-marketing).
Liefst in bezit van auto

Arbeidsvoorwaarden
We bieden een salaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij een prettige werkomgeving met veel vrijheden. We werken met een vast salaris en een zeer aardige variabele en prestatie gerelateerde bonus.

Je kunt je sollicitatiebrief met CV sturen naar:
Mister Mail BV t.a.v. Francois Lenaerts
Geusseltweg 31/C
6225 XS Maastricht
T 043 – 362 8182
E f.lenaerts@mistermail.nl