Nieuwe Release: Mister Mail EDM V12

Software upgradeDe laatste maanden is druk gewerkt aan een nieuwe release van onze EDM Services. In de release EDM V12 zitten verschillende verbeteringen en nieuwe mogelijkheden voor nog meer e-mail marketingsucces!

Zo heeft de EDM interface heeft een nieuwe lay-out gekregen en zijn er enkele nieuwe features:

De nieuwe Kalender functie geeft u de mogelijkheid om in 1 oogopslag een goed overzicht te krijgen wanneer u welke mailings heeft gestuurd in een bepaalde periode, met de mogelijkheid om op elke mailing direct in te zoomen door door te klikken naar de statistieken van de betreffende mailing.

De Campagne-rapportage functie. U kunt nu op eenvoudige wijze een gecombineerde rapportage krijgen van 2 of meer mailings samen. Bijvoorbeeld van alle mailingen in een bepaalde periode; of alle mailingen over een specifiek onderwerp. Met de Campagne-rapportage functie maakt u van afzonderlijke mailingen één groep en één rapportage.

De Heat Map waarmee u direct in uw eigen nieuwsbrief kunt zien welke links het meest succesvol zijn geweest. Via een mouse-over functie is deze marketing-informatie op eenvoudige wijze zichtbaar te maken.

Gemakkelijke integratie met diverse Web Analytics tools, zoals Google Analytics.

Eenvoudig kunnen maken van diverse segmenten in de database.

Het op segmentniveau kunnen uitvoeren van A/B split tests.

 

Heeft u interesse in een demo van onze nieuwe EDM release, laat het ons dan weten.