Nieuwsbrief features

Alle voordelen en mogelijkheden voor een succesvolle nieuwsbrief.

Wij denken mee op strategisch niveau, bouwen en versturen nieuwsbrieven die er toe doen en zorgen met e-mail marketing voor de juiste bezoekers en tevreden klanten.


Overal inloggen

Niet gebonden aan een draadje…overal en altijd toegang. EDM is een web-based systeem dat draait op een webserver van Mister Mail. U en uw collega’s kunnen waar ook ter wereld werken aan campagnes: achter het bureau, thuis of in het buitenland. Dat betekent dus de voordelen van vrijheid en flexibiliteit en u hoeft geen programmatuur te installeren op uw pc.

Mailing beheer op smartphone met de EDM App

Ook als u onderweg bent houdt u zicht op uw mailings. Met onze handige EDM App verzendt of verwijdert u nieuwsbrieven die op uw goedkeuring wachten. Bekijk op uw telefoon welke mailings zijn verzonden, welke nieuwsbrieven op goedkeuring wachten en welke mailings zijn ingepland voor verzending op een later tijdstip. Hierdoor houdt u een permanente controle over uw mailings en zicht op de status ervan.

Adressenbeheer

Automatisch uw adresbestand beheren! De basis van succesvolle e-mailmarketing is een kwalitatief hoogwaardig adressenbestand. EDM maakt het u makkelijk door de aanmeld-en afmeldprocedures volledig automatisch te laten verlopen. Ook onbestelbare berichten (bounces) worden automatisch verwerkt. Daarnaast importeert en exporteert u eenvoudig adressen en kunt u uw bestand segmenteren. EDM verzamelt voor u de foutmeldingen van onbereikbare of niet-bestaande adressen. Volle mailboxen ontvangen automatisch een aantal nieuwe mailpogingen. U heeft te allen tijde inzicht in ook de niet-bereikbare adressen, in zowel de soft- als de hard bounces.

Social Media koppeling

Voorzie bij de opmaak van e-mailings, de content van links waarmee relaties deze eenvoudig doorplaatsen op sociale netwerken. Wanneer een relatie deze content relevant genoeg acht, hoeft hij alleen op één van de social media iconen te klikken die onderaan een artikel staan. De relatie wordt dan direct doorverwezen naar de inlogpagina van het geselecteerde social netwerk. Is de relatie reeds ingelogd, dan kan hij direct de link naar de content plaatsen.

E-mail opmaak

De grafische opmaak van een mailbericht zoals een nieuwsbrief luistert soms nauwer dan het ontwerp van een website. Sommige e-mail programma’s en web based clients “verwerken” de weergave van uw bericht op hun eigen manier. Uw mailing kan bijvoorbeeld door Hotmail op bepaalde aspecten anders worden weergegeven dan in Outlook. Mister Mail kent de details van de meestgebruikte email programma’s en neemt deze in acht bij het ontwerp van een layout. Onze specialiteit is het vlot vervaardigen van een grafisch en technisch verantwoorde opmaak conform de huisstijl van uw bedrijf.

Opmaak nieuwsbrief

Een op maat gesneden opmaakmodule is een handig hulpmiddel om periodieke, complex vormgegeven mailings vlot en eenvoudig gestalte te geven, met behoud van hun grafische layout. Om met een opmaakmodule te werken heeft u geen html kennis nodig. Voor de opmaak van een bericht bent u derhalve niet langer aangewezen op “iemand die dat kan”. Aan de hand van het grafisch ontwerp van uw mailing kan Mister Mail een opmaakmodule op maat vervaardigen. De opmaakmodule wordt aan EDM gekoppeld, welke voor de verzending en afhandeling van de mailing zorgdraagt.

Geschikt voor mobiel

Uw nieuwsbrief mobiel-geschikt. Het is mogelijk om een nieuwsbrief zichzelf te laten optimaliseren voor en aanpassen aan het apparaat waarop hij wordt getoond. Zodanig dat bij de weergave op smartphone bepaalde minder relevante onderdelen en teksten van de mail worden weggelaten of gereduceerd tot het essentiële. Tevens wordt de tekst iets vergroot weergegeven. Op die manier hoeft u de mail in het telefoonschermpje niet met uw vingers te vergroten, maar is deze meteen goed leesbaar. Ook horizontaal scrollen hoort tot het verleden. Op een groter scherm wordt de nieuwsbrief wel volledig getoond. Dit alles met slechts één template. De technologie en kennis die dit mogelijk maakt, stelt Mister Mail graag aan u beschikbaar.

Personaliseren

Maak uw nieuwsbrief persoonlijk en plaats op eenvoudige wijze de juiste aanhef, naam, klantnummer en meer in uw nieuwsbrief.

A/B testen

Gebruik de voordelen van de test-mogelijkheden en stuur de beste versie van uw nieuwsbrief zodat u het hoogste rendement behaald.

Spamfilter test

Voorkom dat uw nieuwsbrief in de spamfilter terecht komt! Laat uw nieuwsbrief voor verzending testen.

Follow Up Mail

Automatische mailingen versturen. In de e-mail marketing applicatie van Mister Mail kunt u automatische e-mailings versturen. Een voorbeeld van een periodieke e-mail is een verjaardagsmail. Mister Mail verstuurt elke dag, automatisch, een aantal e-mail adressen uit uw bestand een verjaardags e-mail op basis van geboortedatum. U kunt periodieke e-mail ook inzetten bij contracten die aflopen of om servicebeurten aan te kondigen. U heeft er verder geen omkijken meer naar.

Inroosteren

Plan de verzending van uw mailing vooraf in zodat deze plaats vindt op het tijdstip van uw voorkeur. De mailing wordt automatisch verzonden op het juiste moment. Meerdere mailings kunnen parallel worden ingeroosterd

Versturen

Via onze eigen beveiligde servers bent u verzekerd van een betrouwbare aflevering van uw e-mailcampagne tot 300.000 berichten per uur.

Rapportages

Bekijk na verzending direct op uw persoonlijk dashbord hoe goed uw nieuwsbrief presteert of bekijk een van de 100 rapportages!

Visioclicks

Ga met de muis over uw nieuwsbrief en zie direct hoe vaak er op een link geklikt is.

Mobiele analyse

Hoe vaak wordt mijn nieuwsbrief op een smartphone of tablet geopend?

De klanten van Mister Mail