Onze klanten

Wij zijn trots op het werk dat wij voor onze klanten verrichten

Graag tonen we u de referenties. 


Wij kennen Mister Mail BV als een betrouwbare partner. Ze zijn flexibel in hun dienstverlening en leveren altijd op tijd. Daarnaast vinden ze een passende digitale oplossing voor elke communicatiewens. Kortom, wij zijn een tevreden klant.

Bas Cuijpers, Internetcommunicatie AZL NV, Advies en management pensioenfondsen

Mister Mail is een fijn en betrouwbaar bedrijf om mee samen te werken, altijd snelle reactie, flexibel en goede service tegen een goede prijs.

Miriam van den Bosch, Bureaumanager Crasborn grafisch ontwerpers bno

Al zes jaar verzorgt Mister Mail de actiematige e-mail communicatie naar onze klanten. Mister Mail is deskundig en professioneel. Maar wat nog belangrijker is: men denkt met ons mee in het zoeken naar oplossingen. Snel en zonder gedoe. Kortom: wij besteden onze e-mail communicatie graag uit aan Mister Mail.

Igor Paffen, Paffen+ verzekeringen & financiële diensten bv

Wij werken al geruime tijd samen met Mister Mail naar volle tevredenheid. Een no-nonsense partner die meedenkt, klantgericht werkt en probeert techniek zo goed mogelijk te vertalen naar de wensen van ons, de klant. Ook hun snelle reactietijd en hun flexibiliteit is een pré.

Maud de Graaff Marketing & PR Specialist Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

ICTloket.nl werkt al vele jaren samen met Mister Mail en is tevens afnemer van Mister Mail. De professionele afhandeling en persoonlijk service spreken ons bijzonder aan. ICTloket.nl heeft een groot netwerk in Zuid-Nederland en dankzij de goede service van Mister Mail worden deze (het netwerk) tijdig over onze evenementen geïnformeerd, via onze mailing

Aaron Mulder Bestuurder ICT Loket

Wij gebruiken de nieuwsbrieven software van Mister Mail om al onze verschillende doelgroepen te bereiken. Niet alleen het gebruikersvriendelijke programma, maar vooral de service en de mensen achter Mister Mail maken van ons al jaren een tevreden klant.

Gijs van Geffen, marketingspecialist BSB Assuradeuren

Wij versturen al jaren onze nieuwsbrief via Mister Mail en zijn zeer tevreden over de applicatie. Zeer eenvoudig in gebruik, voldoende controlemogelijkheden en ontworpen conform onze wensen. De mensen achter Mister Mail denken mee met de klant en zijn servicegericht. Zo wordt er snel en adequaat gereageerd op verzoeken/vragen.

Caroline Vavrinek | Communicatieadviseur LOOK | Wetenschappelijk Centrum Leraren Onderzoek, Open Universiteit

Mister Mail heeft al vele digitale nieuwsbrieven voor ons en onze klanten verzonden, naar volle tevredenheid. Ze zijn pro-actief, denken mee, maken heldere afspraken en komen deze na, lossen eventuele problemen snel op en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Een fijne partner om mee samen te werken, met de nadruk op ‘samen’.

Cyriel Douven, Projectmanager GPR Communicatiebureau

Natuurlijk zijn er veel emailmarketing applicaties verkrijgbaar. Onze keuze voor Mister Mail was echter zeer eenvoudig gemaakt. De laagste kosten, proactief advies ,snel schakelen en een berg aan kennis en expertise. Al vanaf 2004 maken we met ruim resultaat gebruik van Mister Mail als totaal leverancier voor alle emailmarketing aangelegenheden. Sta je voor de keuze eea uit te besteden praat eerst eens met Francois Lenaerts

Rob Oostdam, Communications Assistant | Social Media Monitoring MC Advisory, Reizend Circus

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van de diensten van Mister Mail voor het versturen van onze nieuwsbrief per e-mail. We kunnen altijd vertrouwen op een goede en snelle service en gebruikersvriendelijke software waarmee we gemakkelijk onze nieuwsbrieven zelf kunnen samenstellen en versturen. Deze software biedt ook voldoende mogelijkheden om de nieuwsmailing te analyseren. Daarnaast denkt Mister Mail met ons mee en houdt ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Marion Hameleers, Marketing coordinator Maastricht University School of Business and Economics, Postgraduate Education

Adequaat, deskundig, behulpzaam, proactief en snel. Termen die precies weergeven hoe wij de samenwerking met Mister Mail ervaren. Hierdoor blijven wij in staat om regelmatig onze verschillende nieuwsbrieven te verzenden naar onze relaties. Bij vragen en/of problemen worden wij altijd direct geholpen. Daarnaast houdt Mister Mail ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen voor L1, hetgeen wij bijzonder op prijs stellen.

Jolanda van Kesteren PR-Manager L1 TV Radio Internet

Mister Mail biedt ons in de eerste plaats de technische faciliteiten om snel en zorgeloos grote hoeveelheden email te kunnen verzenden. Daarnaast is het een fijn gevoel te weten dat er altijd een beroep kan worden gedaan op specifieke ondersteuning door een van hun medewerkers mocht dat nodig zijn. Bij Mister Mail wordt altijd zeer snel en adequaat gereageerd en gehandeld bij dergelijke “special requests”. De contacten met Mister Mail hebben altijd iets gemoedelijks en vertrouwds, maar zonder dat ten koste van de professionaliteit gaat.

Han Borger PMR Research

Sinds 2007 verzorgd Mister Mail de nieuwsbrief verzorging voor een van onze succesvolle websites www.SpanjeMarktplaats.nl . V.a. de aanvang tot aan het heden genieten wij een uitmuntende service van dit in Maastricht gevestigd bedrijf. Snelle response op support issues kenmerkt de kwaliteit van de mensen achter Mister Mail. Het is voor ons Online bedrijf zakelijk gezien een geruststelling dat de opmaak en verzorging van onze nieuwsbrieven volledig onder de hoede is van een team van specialisten. De mensen van Mister Mail zijn Internet marketeers puur sang.

Ronald Muije, Algemeen directeur Beheer InterMarktplaatsen S.L.

Met Mister Mail haal je een team van integere, betrouwbare professionals in huis waarmee het plezierig samenwerken is. Mister Mail luistert naar je wensen, levert kritische feedback, komt met passende oplossingen en voert de werkzaamheden volgens planning uit. Ik ben heel tevreden over de samenwerking en het resultaat!

Esther Herberts, Webmarketeer bij Naturalis Biodiversity Center

“Sinds jaar en dag werkt Centercom samen met Mister Mail als het gaat om de optimalisatie van emailmarketing. De professionele en snelle aanpak waarmee Mister Mail de emails opmaakt, optimaliseert en verstuurd heeft bijgedragen aan de juiste uitstraling van Centercom bij emailmarketing.”

Martijn Stroband, Centercom BV, Marketing en Communicatie

Als internationaal mediabedrijf verstuurt EIM maandelijks bijna 1,5 miljoen e-mailtjes naar onze leden en klanten met behulp van Mister Mail. Nieuwsbrieven en direct e-mails in in zeven verschillende talen naar ontvangers in honderden landen. Om alles efficiënt te laten verlopen heeft Mister Mail een databasestructuur in EDM opgezet die aansluit op onze back office en CMS. Hierdoor kunnen we heel gericht e-mailen op leden- of kopersprofiel en halen we het uiterste uit onze contacten. Naast technisch knowhow is Mister Mail voor mij een echt ‘mensenbedrijf’, waarbij de medewerkers een extra stap willen zetten om jou als klant tevreden te stellen en te houden. In de langjarige succesvolle samenwerking is niet alleen de nieuwste techniek en mooie mail-oplossingen een stevig fundament gebleken, ook zijn met name ook François en Hans dat fundament. Altijd benaderbaar, altijd bereid om na te denken in oplossingen, betrouwbaar en innovatief.

Carlo van Nistelrooy Online Director EIM

“Al meer dan 10 jaar maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Mister Mail. Een betrouwbare partner die ook bij technische vragen bereid is om mee te denken.”

Laurens den Boer Xgratis.nl

Met Mister Mail hebben we al een jarenlange samenwerking voor E-mailmarketing. Het kennisniveau is hoog, hebben een sterke focus, reageren snel en staan altijd klaar bij mogelijke problemen. Een ideale partner voor ons.

Rogier Bestebroer Internetbureau Bestebroer uit Amsterdam

Wij van Globeview webdesign waren op zoek naar een partner die ons kan adviseren in het versturen van nieuwsbrieven. Onze klanten stellen hier hogen eisen aan op het gebied van internetmarketing.Iedereen wil tegenwoordig zien waar de mail heen gaat en wat ze wel en niet bekijken.Buiten de zeer gebruiksvriendelijke software van Mister Mail zijn wij gecharmeerd van de service en kennis van de specialisten van Mister Mail. Geen moeite te veel geen nieuwsbrief te ingewikkeld.Daarom wil ik Mister Mail op deze manier bedanken voor hun Expertise en goede support.

Dennis Schmets Internetbureau Globeview

De gemeente Roermond verstuurt reeds vele jaren een digitale nieuwsbrief. Aanvankelijk werd de nieuwsbrief verstuurd aan een beperkt aantal abonnees vanuit de website. De e-mail nieuwsbrief is in de loop der jaren een steeds belangrijker instrument geworden in de communicatie met onze klanten. Daarom vonden we het belangrijk om meer greep te krijgen op het proces van samenstellen en verzenden van de nieuwsbrief. Daarnaast wilden we meer inzicht krijgen om de resultaten van de mailings. Mister Mail is inmiddels al enkele jaren onze partner. We hebben nu volledige controle over het hele nieuwsbrief proces en inzichten in het leesgedrag van onze abonnees. Dankzij een wervingscampagne die we hebben opgezet in samenwerking met Mister Mail is het aantal abonnees de afgelopen jaren gegroeid van enkele honderden naar vele duizenden. En het allerbelangrijkste is: recent lezersonderzoek (2012) toont aan dat onze abonnees de nieuwsbrief beoordelen met een hele dikke voldoende”.

Henri Gubbels Webmanager Gemeente Roermond

Sinds 2009 zijn we, na oriëntatie, gaan samenwerken met Mister Mail. Belangrijkste redenen: zeer kundig, goed advies, praktische, snelle ondersteuning bij ontwikkelingen en een zeer prettig en toegankelijk contact. Daarnaast is het voor de optimalisatie van ons system/acties van belang dat alles eenvoudig gemeten en opgevolgd kan worden. Ook hierin voorziet Mister Mail uitstekend.Voor ons was het van belang om zover mogelijk te personaliseren en het systeem beheersbaar te houden. Samen met MisterMail heeft onze marketingafdeling de databasestructuur opgezet en templates samengesteld, waarmee we zowel nieuws& informatie, innovaties en promoties snel en gesegmenteerd naar de desbetreffende doelgroep kunnen versturen.Inmiddels maken we een aantal jaren maandelijks gebruik van het systeem. Met succes en naar volle tevredenheid van zowel HL Display als haar doelgroep.

Eugène Wildöer, Country Manager HL Display Benelux

De klanten van Mister Mail