Nieuwsbrief koppelingen

Koppel uw bestaande databases met de EDM Services van Mister Mail om nog meer klantgegevens toe te voegen. Verrijk profielen met actuele gegevens uit uw CRM database om zo een nog completer beeld van uw klanten of lezers te krijgen. Synchroniseer moeiteloos gegevens tussen twee systemen, zoals hieronder:

 

EDM beschikt over een integratie met Google Analytics waarmee je nog beter de prestaties van je marketingcampagnes volgt. De integratie is gratis voor de klanten van Mister Mail. Gebruik de integratie om extra informatie toe te voegen aan de hyperlinks in je e-mailings of webpagina’s. Zo kom je er gemakkelijk achter welke hyperlinks bijvoorbeeld de meeste bezoekers naar je website leiden.
[Lees meer…]
Magento biedt flexibele, schaalbare e-commerce oplossingen die zijn ontworpen om bedrijven te helpen groeien en online succesvol te zijn. Het Magento platform wordt door meer dan 150.000 bedrijven gebruikt, waaronder een aantal van ‘s werelds toonaangevende merken.
[Lees meer…]
De combinatie van social media met emailmarketing is het leggen van een combinatie van twee succesvolle engagementtools.
Zo zijn er interessante relaties mogelijk tussen social media en e-mail. Het maakt het delen van content uit een e-mail met het eigen sociale netwerk van je keuze gemakkelijker en sneller. En het levert resultaten op.
[Lees meer…]
Consumenten boeken hun hotels en reizen steeds vaker online. Mensen vertrouwen hierbij meer en meer op de ervaringen van andere reizigers dan op advertenties. TripAdvisor is een internationale website, waarop deelnemers hun beoordelingen en foto’s kunnen toevoegen van steden en bezienswaardigheden. Koppel uw gasten- of klantendatabase met EDM om op eenvoudige wijze goede klantbeoordelingen te ontvangen.
[Lees meer…]
Trustpilot is een onafhankelijke website waar consumenten hun ervaringen kunnen delen. Recent onderzoek wijst uit dat online reviews de online sales met liefst 40% kunnen laten stijgen. Gebruik de koppelingen van EDM om mensen die een produkt hebben ontvangen, net een gast zijn geweest in uw hotel, of die net terug zijn van een heerlijke vakantie, automatisch uit te nodigen om online recensies te schrijven.
[Lees meer…]

De klanten van Mister Mail