Nieuwsbrief laten maken

De lezer van een nieuwsbrief neemt na gemiddeld 5 seconden de beslissing om door te lezen of deze te verwijderen. Een nieuwsbrief laten maken is vakwerk. Wij zorgen er voor dat uw nieuwsbrief vanaf het allereerste moment er op zijn best uitziet en attractief is voor de lezer.


Opmaak nieuwsbrief

De opmaak van een nieuwsbrief start met een goed ontwerp. Centrale vraag hierbij is welke boodschap wilt u overbrengen en welke actie wilt u dat de lezer moet ondernemen. Wij hebben inmiddels honderden succesvolle nieuwsbrieven ontworpen en gebouwd voor klanten uit diverse branches. Veelal maatwerk omdat dat nog altijd het beste resultaat geeft en huisstijlwensen zich vaak niet in een voorgeprogrammeerd format laten duwen.

Testen

Als wij ontwerpen en bouwen, dan hoort daar ook testen bij; zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwsbrief er perfect uitziet in Outlook, Gmail, Hotmail en talloze andere mailpakketten. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met het feit dat nieuwsbrieven op tablets en smartphones worden gelezen. Dat heeft niet alleen consequenties voor de opmaak maar ook voor de navigatie want de muis wordt steeds meer vervangen door de vinger!

Uitbesteding

Wilt u het ontwerp en de bouw van uw nieuwsbrief geheel of gedeeltelijk uitbesteden, klik dan hier. Maakt u gebruik van een reclame- of ontwerpbureau, dan stemmen wij graag met hen af welke technische mogelijkheden er zijn en welke standaarden wij hanteren om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Visioclicks

Via deze handige meettool heeft u in een oogopslag een overzicht welke onderdelen van uw nieuwsbrief succesvol waren als het gaat om doorkliks. Door met de muis over uw nieuwsbrief te gaan, verschijnt er bij elke link of plaatje met link een doorklikballon met informatie over het aantal doorkliks in deze nieuwsbrief en het aantal doorkliks per aparte link.

visioclicks

De klanten van Mister Mail