Mobiele nieuwsbrief

De perfecte mobiele nieuwsbrief voor smartphones en tablets

Steeds meer nieuwsbrieven worden gelezen op een smartphone of tablet. Wij maken uw nieuwsbrief mobiel-geschikt zonder dat u 2 verschillende versies voor desktop en mobiel hoeft te maken. De perfecte mobiele nieuwsbrief.


Case: Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

De e-mail marketing nieuwsbrieven van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants worden op elk device optimaal weergegeven. Onderstaand ziet u de weergave op desktop respectievelijk smartphone. De verschillende verschijningsvormen zijn mogelijk door toepassing van een slimme template die zich realtime aanpast aan het apparaat waarop de nieuwsbrief wordt getoond.

 

chateauhotels mobiel

 

Zien is geloven: kijkt u zelf hoe het werkt.

Wij hebben voor u een demonstratie e-mail samengesteld die zichzelf aanpast aan het apparaat waarop hij wordt getoond. Hieronder kunt u een verzending van onze demo e-mail aanvragen. De e-mail wordt meteen verzonden. Laat de e-mail eens in uw smartphone lopen en vervolgens in uw desktop, tablet of laptop, en ontdek zelf op welke wijze de e-mail zich aan het ontvangstapparaat heeft aangepast. Een prima voorbeeld van een mobiele nieuwsbrief


Meten is weten, zeker ook voor mobiel!

Wie leest uw nieuwsbrief op welk kleiner beeldscherm? Vanaf nu hoeft u niet meer te raden of uw klanten of abonnees uw nieuwsbrief mobiel uitlezen. Wij meten dit namelijk exact voor u:

  • Hoe vaak wordt uw nieuwsbrief op een tablet of smartphone gelezen?
  • Op welk mobiel wordt uw nieuwsbrief gelezen?
  • Wanneer wordt uw nieuwsbrief op een mobiel gelezen?
  • Wordt er ook doorgeklikt als men een mobiel gebruikt?

mobiele nieuwsbrief meetresultaat

De klanten van Mister Mail